Meet: Imro & Nori

Imro (38) en Meryem (36) wonen samen met hun zoontje Nori (3,5) in Rotterdam west. Uit eerdere relaties heeft Imro nog 2 andere kinderen, Jalen (18) en Kiara (11).

“Kinderen hebben is echt een verrijking van je leven. Imro was 19 toen hij voor het eerst vader werd. “ Op die leeftijd ben je nog niet met kinderen bezig, maar soms gaan dingen zoals ze gaan. “ Door veel tijd, liefde en inzet weet Imro er wel het beste van te maken. “ Die oudste is net geslaagd voor zijn havo en gaat volgend jaar naar het hbo. We beginnen ergens te komen…”

Toen Nori 3,5 jaar geleden geboren werd was Imro inmiddels een ervaren vader en dus goed voorbereid op wat komen ging. De bevalling was goed verlopen. Nori was al een flinke baby bij de geboorte. Snel begonnen ze naast de borstvoeding extra voeding te geven, omdat Nori een aardige eetlust had. “ Zij aten ook regelmatig biologische dingen, maar ik moet echt vlees hebben. Soms eet ik alleen vlees ha-ha!”

Wat ook heel fijn is is dat Imro vaak ‘s nachts wakker is. “Ja ik kijk graag NBA of ben aan het gamen. Dus als nori niet kan slapen is er altijd iemand die er voor hem is dan.” Wat hij zijn 2 oudste kinderen nu meegeeft is hoe je omgaat met social media. “ Vindt het belangrijk dat ze weten met wie ze wel en niet contact moeten leggen en wat ze over zichzelf op social media zetten. Het is en blijft toch de grote boze buitenwereld.” “Alle drie mijn kinderen stimuleer ik in de dingen die zij leuk vinden.”

Wat betreft de kleding keuzes voor Nori zitten Imro en Meryem op 1 lijn. Ze kopen kleding voor Nori wat zij ook graag dragen.” Ik draag graag sportkleding. Voor hem koop ik ook af en toe dingetjes van Nike, of bij een leuke webshop genaamd Monster and Mace 😉. Zo nu en dan krijg je ook kleding of koop je in de uitverkoop wat leuks.”

Tip voor de aanstaande vaders:

Volg je gevoel en doe dutjes met je kinderen 💤.

Share your thoughts

Show Buttons
Hide Buttons