Meet: Joop & Lewis

Joop (29) woont samen met zijn vrouw Raisa (28)en zoontje Lewis (bijna 1,5)in het centrum van Rotterdam. Toen hij hoorde dat ie vader werd was ie zielsgelukkig.

“Ik wilde al heel vroeg vader worden, omdat mijn moeder Alzheimer heeft. Ik wilde graag dat mijn moeder het bewust mee zou maken. Ze heeft 1 keer zijn naam gezegd, dat was echt een mooi moment. “ Dat Joop goed voorbereid was op het vaderschap is niet zo gek. De ouders van raisa wonen allebei op de Antillen en de ouders van Joop zijn niet in staat om zich te mengen in het ouderschap. “ Ik heb een aantal boeken gelezen, pufcursus en zwangerschapsyoga gedaan.”

Toen de kleine er was heeft Joop het aardig zwaar gehad. Raisa lag met een keizersnee in bed. “ Ik dacht heel even…. waar ben ik aan begonnen. Ik weet niet hoe ik het heb gedaan, maar ik heb me er doorheen geslagen.” Toen Lewis voor de eerste keer moest overgeven, heeft Joop gelijk de HAP gebeld.

“Ja ik wilde geen risico nemen.” Nu Lewis begint te lopen en te praten wordt het steeds leuker. “Waar ik vooral van geniet is dat ie zo vrolijk is.” Wat hij als Feijenoord supporter helemaal mooi vindt, is dat Lewis nu al tegen een bal trapt….

Share your thoughts

Show Buttons
Hide Buttons