Meet: Tim & Bobbie

Tim (37) woont samen met zijn vriendin Kitty (31) en zoontje Bobbie (2,5) in Rotterdam. “Toen ik wat jonger was had ik een bepaalde levensstijl waar het vaderschap niet echt bij paste. Toen ik een serieuze relatie kreeg met Kitty ga je het er toch over hebben.

Tim is nu een trotse vader van een zoon. “Ja, ik ben heel blij dat ik een zoon heb gekregen, maar een meisje was natuurlijk ook super leuk. Het klinkt misschien zweverig, maar ik droomde vaak dat ik een zoon kreeg.” Tim heeft zich vaak voorstelling gemaakt over het vaderschap. Het vaderschap is in werkelijkheid vele malen mooier “De liefde die je voor zo’n apie krijgt is werelds!” Tijdens de zwangerschap probeerde Tim zich goed voor te bereiden op het vaderschap. Tijdens zijn nachtdiensten zocht hij antwoord op al zijn vragen op Google.

De bevalling zelf is soepel en vrij snel gegaan. “ Ik heb het echt als een roes beleefd. Zo onwerkelijk allemaal. “ Toen Bobbie eenmaal op de wereld was vond Tim het ook wel erg spannend en was hij soms onzeker. “ Ja je denkt toch van hoe gaan we dit allemaal doen?!” Uiteindelijk valt het allemaal op zijn plaats gelukkig.

Tim was na de bevalling lekker 5 weken vrij. Hij had dit voor geen goud willen missen. “Nu Bobbie al wat ouder is en al een beetje kan praten valt Tim van de ene verbazing in de andere. “Mag ik KOEKIE!!” Ik zeg tegen Kit: “Wij zeggen toch nooit koekie?? Hoe komt ie erop haha?!!” Dat niet elke fase even leuk is weet Tim inmiddels ook. Nu Bobbie een ware peuter is probeert hij de grenzen op te zoeken. “Het hoort ook bij die leeftijd. Wij blijven hem gewoon corrigeren of ik zet hem op de strafstoel”. Waar Tim naar uitkijkt? “Klinkt cliché, maar ik ben echt een voetbalman en hoop straks lekker langs de lijn te staan met een Hertog-Jan. Het maakt me eigenlijk niet uit wat ie gaat doen. Al zal ik hem zeker stimuleren om te gaan sporten.”

Share your thoughts

Show Buttons
Hide Buttons