Over Monster & Mace
E-mailadres: info@monsterandmace.nl
KvK-nummer: 71623043
Btw-identificatienummer: NL184150425B01

Prijs en betaling
Alle productprijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Na betaling worden de artikelen geleverd. De levertijd gaat in op het moment dat de orderbevestiging door jou is ontvangen. Wijze van betaling geschiedt altijd via iDeal. De betalingen worden verricht door de diensten van Mollie Payment B.V.

Verzendkosten
Voor verzending rekent Monster & Mace standaard €6,95 per bestelling. Bij bestelling boven de €100,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Wil je graag iets buiten Nederland laten bezorgen, dat kan. Laat een bericht achter bij info@monsterandmace.com en wij zorgen ervoor dat jouw pakketje netjes wordt afgeleverd.
Bestelling en levertijd
Na het afronden van de bestelling krijg je per e-mail een bevestiging van je bestelling. Bij een geslaagde betaling word de bestelling op de eerst volgende werkdag verstuurd. De bestelling word verstuurd naar het door jou opgegeven adres. De verantwoordelijkheid voor het juist invullen van de bestelgegevens ligt bij de klant. Mocht er onverhoopt een fout in het formulier staan kan dit doorgegeven worden via info@monsterandmace.com. Bij het niet tijdig doorgegeven van wijzigingen kunnen wij kosten in rekening brengen voor het herstel.

De levertijd bedraagt maximaal 3 werkdagen na het ontvangst van de bevestiging. De levertijd is indicatief en mocht op voorhand blijken dat de maximale 3 werkdagen wordt overschreven zullen wij je hiervan op de hoogte brengen.

Retourneren
Mocht je na ontvangst van de bestelling niet tevreden zijn dan kun je de betreffende artikelen retour sturen. Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen, die in gaat op het moment van ontvangst. Voor het retourneren dien je een e-mail te sturen naar info@monsterandmace.com. Vermeld in de e-mail de reden van retour en het ordernummer.
Tijdens de bedenktijd van 14 dagen, zal je zorgvuldig omgaan met het geleverde product en de verpakking. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, dien je het product in de originele verpakking retour te sturen. Verdere instructies voor het retour zenden van de producten ontvang je per e-mail.
Bij het gebruik maken van het herroepingsrecht komen de kosten voor retourzending voor rekening van de klant.

Garantie
Monster & Mace staat er voor in dat de geleverde artikelen voldoen aan de vermelde specificaties. Mocht het zich voordoen dat de geleverde artikelen niet deugdelijk zijn dan horen wij dit graag van je binnen de 14 dagen bedenktijd. Mocht er na deze 14 dagen blijken dat het product niet deugdelijk is dan horen wij dit ook graag. Gebreken die ontstaan door slijtage bij normaal gebruik vallen niet onder de garantie.

Privacy
De door jou op gegeven gegevens worden enkel gebruikt voor het afhandelen van de bestelling. Je gegevens worden niet zonder toestemming doorgegeven aan derden.

Monster & Mace ©

Show Buttons
Hide Buttons