Bigjigs Toys

Bigjigs toys is een familiebedrijf uit Engeland die sinds 1985 houten speelgoed ontwikkeld. Waar toen het assortiment alleen bestond uit wat legpuzzels is inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf met een magazijn van 40.000 vierkante meter. Big Jigs toys is nog steeds eigendom van de familie.

Don’t Grow Up

Don’t grow up is een Pools kinderkledingmerk wat gerund wordt door de 2 zussen Karo en Agata. Het merkje staat voor comfortabele kleding met super coole patronen en kleuren gemaakt van organisch katoen. De kleding is ontworpen en geproduceerd in eerlijke omstandigheden in Polen.

Lillster

Lillsterworld, waar kleine voetjes zeer serieus worden genomen. Lillster is een super leuk, trendy en bewust merk uit Zweden. Lillster staat voor nieuwsgierigheid, humor, kwaliteit en milieubewustzijn. Bijna alle sokken zijn verkrijgbaar in de maten voor pasgeborene tot en met maat 45.

Little Alien Kids

Little alien kids is een onafhankelijk merkje uit Seattle, Amerika. Alle ontwerpen zijn speels, modern en uniek en gemaakt van organisch katoen. Hun motto luidt: Stay kind, honest and candid.

MartinaZ

Martinaz backpacks is een merkje uit Spanje die originele rugtassen maakt. Ze maken de meest coole rugtassen in allerlei unieke dierenvormen en kleuren. Al het materiaal is ECO-vriendelijk.

Monster and Mace

Monster and Mace kidswear is een Rotterdams label dat kleding maakt in vrolijke kleuren en van duurzame materialen zoals organisch katoen. Bij ieder kledingstuk wordt een opstrijkbare patch geleverd, zodat je de boel weer kunt repareren of om het een beetje op te pimpen. De kleding wordt gemaakt in Portugal.

Walnut & Walrus

Het Zweedse modemerk Walnut and Walrus biedt speelse designprints in kleding, kunst aan de muur en veel meer. Altijd met duurzame materialen. De in stockholm geboren en getogen modeontwerpster Aisa Sverin en haar partner, illustrator/grafisch ontwerper en voormalig fulltime surfer Kalle Svanstrom volgen de harten van de kinderen om de integriteit, gevoel voor humor en de verbeelding te vieren.

Show Buttons
Hide Buttons